Skip to main content

Butiksstädning

Ditt ansikte utåt! Vi ser till att hålla din butik i toppskick.

Butiksstädning – kundens första intryck!

Oavsett om din butik är aktiv inom dagligvaruhandeln eller detaljhandeln så ökar en ren butik kundupplevelsen. Vi städar dagligen butiker i Stockholm, Norrköping, Linköping, Västerås, Örebro, Eskilstuna och Uppsala.

När du driver en klädbutik, mataffär eller en stor elektronikaffär så handlar kundupplevelsen mycket om det visuella intrycket. Allting finns på internet idag, men man besöker många gånger butiker idag för att se och känna på produkterna. Det första intrycket som din butik ger sina kunder är därför viktigare än någonsin, och städningen i en butik blir då en central pusselbit. Det hjälper inte att du har jättefina varor och en snygg presentation om det ligger ett lager damm på hyllorna och din lokalvårdare slarvar med att ta bort fläckar på glasmontrar och andra ytor. Är inte butiken ren och fräsch när man kommer in i den, då är risken stor att kunden antingen går till en annan butik eller beställer på internet. Trots det så slarvar många med just butiksstädningen.

Professionell butiksstädning

Clean Factory är ett städföretag som inriktat sig på branscher med höga krav på kvalité inom både offentliga sektorn och den privata. Butiksstädning kräver noggrannhet och systematiskt arbete för att det varje dag skall bli bra. Vi arbetar idag med både mindre lokala butiker och stora kedjor runt om i Sverige. Oavsett storlek och behov så kan vi hitta en lösning för att hålla er butik i toppskick.

Vi tar kundnöjdhet och kvalitet på största allvar samt arbetar aktivt för att minska miljöpåverkan genom de processer och produkter som vi använder oss av.

Personligt möte för er butiksstädning

Genom att besöka er på plats i er butik kan vi ge er en mer korrekt offert och tillsammans gå igenom era behov. Vi kan även då komma med rekommendationer beroende på storlek, bransch, plats och flöde av kunder till er butik.

Boka ett personligt möte med oss för att gå igenom era behov idag!