Skip to main content

Golvvård

Då golv utsätts för mycket slitage räcker det inte med en vanlig fuktmoppning efter ett tag, utan golven kan behöva en ordentlig golvvård. Vi anpassar självklart golvvården efter vad just ert golv behöver.

Låt oss ta hand om era golv

Är du ett företag, organisation eller myndighet i Stockholm som är i behov av golvvård? Då har du kommit helt rätt! Clean Factory är ett städ- och serviceföretag i Stockholm som har ett stort utbud av städ- och kringtjänster, inklusive golvvård. Regelbunden rengöring och underhåll av golv krävs för att hålla dem i gott skick!

Välvårdade golv gör enormt mycket för helhetsintrycket i t.ex. entré, trapphus, butik eller lokal. Dessutom håller golven längre då de får ett bättre skydd mot slitage. Då golv utsätts för mycket slitage räcker det inte med en vanlig fuktmoppning efter ett tag, utan golven kan behöva en ordentlig golvvård. Vi anpassar självklart golvvården efter vad just ert golv behöver. Vi samarbetar även med olika leverantörer av maskiner och material för att vara uppdaterade inom de senaste teknikerna.

Golvvård av olika underlag

Vi utför golvvård och omvårdande av golv i en mängd olika material. Metod och tillvägagångssätt för ert golv beror på dess skick, material och önskad finish. Exempelvis:

  • Plast/linoleumgolv – Återfinns oftast i större offentliga lokaler som exempelvis skolor, sjukhus och köpcentrum. Moderna linoleumgolv kräver minimal skötsel utöver ordinarie städning, men då och då är det klokt att lägga ny polish.
  • Gummigolv – Används effektivt i miljöer där de oftast utstår hårt slitage, Gummigolv kräver inga större insatser för att vårda det, men precis som med plast och linoleum kan det vara klokt att låta vaxa det eller lägga ny polish ibland.
  • Trägolv – Att ha ett välskött trägolv är en fröjd att se. Har ni någon gång investerat i ett ordentlig trägolv, är det rent slöseri att inte visa upp det från sin bästa sida. Vi på Clean Factory slipar, oljar och lackar med fackkunskap och moderna hjälpmedel, för att ge ert golv rätt lyster.
  • Sten- & marmorgolv – Är ett populärt och hållbart underlag som går att hålla fräscht genom exempelvis regelbunden polering. Vi börjar med att avlägsna gammalt lager av polish eller liknande för att sedan lägga på det nya och eventuellt polera.

Kontakta oss för offert på golvvård i Stockholm!

Längre ned på sidan hittar ni vårt smidiga formulär som ni kan fylla i direkt. Vi ser gärna att vi har ett personligt möte på plats hos er för att kunna leverera en offert baserat på det behov som era golv har. Om ni har några frågor eller funderingar kan ni givetvis kontakta oss när som helst via telefon eller mail. Vi ser fram emot att höra ifrån er!