Skip to main content

Kontorsstädning

Clean Factory erbjuder kvalificerad kontorsstädning anpassad efter er verksamhets behov. Utöver kontorsstädning tillhandahåller vi även fönsterputs, golvvård samt påfyllning av förbrukningsvaror som kaffe och kontorsmaterial. 

Fräscht på jobbet ger ren arbetsglädje!

Vi på Clean Factory erbjuder olika typer av kontorsstädning med hög kvalitet – allt från lokalvård och butiksstädning till specialstädning som golvvård, fönsterputs och byggstädning. Vi vet att en ren och fräsch arbetsplats skapar arbetsglädje. För oss är det viktigt att era anställda har en hälsosam arbetsmiljö.

Vad ingår i kontorsstädning?

Genom att hyra in ett professionellt städföretag med hög kvalitet och servicenivå behöver ni inte oroa er över städning eller vem som ska plocka undan alla kaffekoppar – vi gör det åt er!

Ni väljer själv hur ofta era lokaler ska städas samt vilka moment som kontorsstädningen ska innehålla. Vi kan även komma med rekommendationer på vad just er lokal kan komma att behöva – vi anpassar oss efter era behov.

Förutom ren kontorsstädning erbjuder vi även kringtjänster som komplement. Exempel på det är frukt och kaffe, kontorsmaterial, entrémattor, förbrukningsmaterial samt sop- och återvinningshantering

Vi tar kundnöjdhet och kvalité på högsta allvar samt arbetar aktivt för att minska miljöpåverkan genom de processer och produkter som vi använder oss utav.

Vi på Clean Factory erbjuder kontorsstädning i Stockholm och Mälardalen. Det betyder att ni som företag kan få er kontorsstädning i Örebro, Västerås, Eskilstuna.

Personligt möte för er kontorsstädning

Utifrån era behov och tillsammans med våra medarbetare skapar vi en ren och hälsosam arbetsmiljö för era anställda – fräscht på jobbet ger ren arbetsglädje!

Genom att besöka er på plats kan vi ge er en mer korrekt offert och tillsammans gå igenom era behov.

Vi kan även komma med rekommendationer gällande vad för typ av kontorsstädning ni behöver. Vi har allt ifrån fasta paket där dammsugning, fuktmoppning och rengöring av fria ytor ingår till rörliga paket – allt baseras på era specifika behov.

Boka ett personligt möte med oss för att gå igenom era behov idag!