Skip to main content

Storstädning

Dags för vår- eller höststädning? En storstädning kompletterar den ordinarie lokalvården då det dammas bakom element och andra svåråtkomliga ställen.

Storstädning kompletterar ordinarie lokalvård

Ett par gånger per år kan det vara på sin plats att göra en ordentlig storstädning. Det kan vara efter en stor sommarfest eller vårstädning i samband med att solljuset skiner in genom fönstren.

En storstädning kompletterar den regelbundna städningen. Då dammas det bakom element och andra svåråtkomliga ställen, skåp och lådor torkas ur och armaturer ses över. I en storstädning städar vi även på höjder över 180 cm. Ibland blir till och med vi förvånade över hur effektivt damm och smuts lyckas leta sig in i alla skrymslen och vrår. En ordentlig storstädning ger ditt hem nytt liv. Vilket kan vara extra skönt inför en ny säsong!

Vad ingår i en storstädning?

Det kan självklart skilja en hel del på storstädning och storstädning, beroende på om det görs efter en stor sommarfest eller om det görs för att få fint och fräsch till våren. Men i grund och botten dammsuger och våttorkar vi samtliga rum enligt överenskommelse. Det ingår även fönsterputsning av samtliga fönster, och samtliga rum töms på sopor. Vi dammtorkar horisontella ytor på möbler och prydnadssaker, samt kök och badrum. Vi dammsuger eller sopar eventuell balkong eller veranda.

Kontakta oss för en specificerad lista av vad som ingår i en storstädning.