Skip to main content

Trappstädning

Se till att era kunder och medarbetare bemöts av ett rent och fräscht trapphus & entré, med trappstädning från Clean Factory.

Ert serviceföretag för trappstädning

Clean Factory är ett städ- och serviceföretag som erbjuder professionell trappstädning i Stockholm och Mälardalen. Genom ett komplett utbud av tjänster kan vi erbjuda fullständig service för dina lokaler, bland annat trappstädning.

Låt oss på Clean Factory och våra erfarna medarbetare ta hand om ditt trapphus och se till det håller sig i gott skick. Vi har lång erfarenhet av många olika typer av trapphus och arbetar idag mot en bred skara av olika kunder, b.la. bostadsrättsföreningar, fastighetsförvaltare, företag, bostadsföretag och skolor.

Våra medarbetare är endast professionella städare och vi har självklart kollektivavtal och är medlemmar i Almega Serviceföretagen. Därför är vi varken den billigaste eller dyraste leverantören när det kommer till trappstädning. Men genom kvalitetsarbete ser vi till att vara en ledande städentreprenör som levererar enligt era önskemål.

Trappstädning efter dina önskemål

När du anlitar oss för din trappstädning anpassas den efter dina önskemål och efter er fastighets behov. Vi är flexibla med dagar och tider och lägger yttersta vikt vid att hitta lösningar som passar er bäst. Vi är stolta över vår personal och ställer höga krav på dem för att de ska kunna anpassa sig utefter era specifika behov. Vi ser alltid till att de är utbildade inom de områden som ni önskar och har behov av.

Entrén och trapphuset är oftast det första som man bemöts av och därmed fastighetens första intryck. Här samlas också allt grus, damm, päls, pollen, snö och vatten beroende på årstiden, så betydelsen av att ha ett seriöst städföretag som tar hand om din trappa är stor.

Vad ingår i en trappstädning?

Som nämnt tidigare skräddarsyr vi trappstädningen efter hur trapphuset och din fastighet ser ut, tillsammans med de behov du har. Men det som vanligtvis innefattar en trappstädning är:

  • Dammsugning och fuktmoppning av entré och trapphus.
  • Hissen fuktmoppas, och speciellt viktigt att dammsuga i hisspåret
  • Speglar putsas
  • Torkning och rengöring av ledstänger, dörrar och fönster
  • Entrématta dammsugs

Clean Factory har sitt huvudkontor i Stockholm och erbjuder trappstädning i Stockholm och övriga Mälardalen.

Personligt möte

För att kunna erbjuda dig bästa lösning för din trappstädning så bokar vi gärna in ett personligt möte hos dig, där vi tillsammans går igenom vilken lösning just du behöver. På det mötet kommer vi överens om vilken typ av trappstädning du behöver samt vilka rengöringsmedel som ska användas. På så sätt kan vi ge rekommendationer bättre anpassade till ditt trapphus men även en mer korrekt offert.

Fyll i formuläret längre ned på sidan för att snabbt komma i kontakt med oss.