Skip to main content

Byggstädning

Vi erbjuder byggstädning i Stockholm med omnejd och hjälper er med alla typer av städmoment som ni kan tänkas behöva.

Byggstädning

Byggstädning under och efter byggets gång är viktigt för exempelvis olika etappavslut och besiktningar. Det är ett måste att regelbundet underhålla byggarbetsplatsen för att undvika onödigt slitage på ytor och redskap. Det är även viktigt för att upprätthålla en säker och hälsosam arbetsplats för era anställda. I vår byggstädning anpassar vi oss efter era behov och erbjuder maximal städservice!

Goda kunskaper inom byggstädning

Vi har haft byggstädning i Stockholm som en del utav vårt utbud sedan tidigt 2000-tal och utbildar oss kontinuerligt inom nya städtekniker – detta gör vi för att upprätthålla våra goda kunskaper inom bland annat maskiner, kemikalier och metoder. Det är viktigt för att vi ska kunna erbjuda er den högkvalitativa byggstädning som vi utlovar.

Eftersom teknologi och rutiner ständigt utvecklas, ändras och ser annorlunda ut på varje byggplats är det viktigt för oss att hålla vår personal uppdaterade för att hålla en hög kvalité på vår byggstädning.

Våra anställda har även ID06-kort för att ni enkelt ska kunna identifiera dem.

Vi hjälper er från början till slut

För att era anställda ska ha en ren och hälsosam arbetsmiljö erbjuder vi byggstädning med stor variation av städmoment, från start till avslut av ett bygge samt inför besiktning. Vi hjälper även till efter besiktningen och storstädar lokalerna för att den verksamhet som flyttar in ska mötas av rena och fräscha ytor.

Utbud och tjänster

För att det ska vara en trivsam arbetsplats för era anställda tar vi hand om era bodar, då ser vi även till att hygienprodukter, frukt och kaffe finns tillgängligt och fylls på. Vi finns där ni behöver oss.

Vi anpassar oss tidsmässigt i våra rutiner för att ni ska kunna utföra ert arbete maximalt.

Vårt utbud och de tjänster som vi erbjuder inom byggstädning är:

  • Etappstädning
  • Grovstädning
  • Slutstädning
  • Finstädning

Offert, behov och rekommendationer

Vad behöver ni hjälp med på er arbetsplats? För att vi ska kunna se till alla era behov, ge rekommendationer och en så korrekt offert som möjligt vill vi gärna boka in ett personligt möte i era lokaler, på så vis kan vi se till alla era behov, komma med rekommendationer samt ge er en korrektare offert.

Vårt största fokus är att bibehålla en ren och hälsosam byggarbetsplats – vi lovar en högkvalitativ byggstädning och garanterar att ni blir mer än nöjda.

Kontakta oss idag för att boka ett personligt möte och en offert.